Historiek

Vandaag de dag is Cb-Construct NV een modern bedrijf met een 20-tal werknemers. Naast de flexibele bedienden beschikt ons bouwbedrijf over uiterst ervaren vaklieden om u de best mogelijke service te verlenen.

Wij zijn hoofdzakelijk actief in de hele provincie Antwerpen, maar vooral in Vlaams - Brabant is Cb- Construct NV een vaste waarde in de streek. Of u nu kiest voor een zorgvuldig afgewerkte ruwbouw of een woning volledig afgewerkt volgens de sleutel-op-de-deur formule, Cb-Construct NV heeft alles in huis om te zorgen voor al wat U vraagt !!!

Voor andere binnenafwerking en installaties kunnen wij een beroep doen op ervaren onderaannemers. Stuk voor stuk vakmensen waar we reeds jaren mee samenwerken. Bij Cb-Construct NV sluiten al deze diensten perfect op elkaar aan. Al onze onderaannemers weten uit zichzelf en van elkaar hoe u op uw wenken moet worden bediend. Met Cb-Construct NV bouwen, is bouwen in stijl, zonder zorgen !!!

Onlangs zijn we ook gestart met kelderbouw, zwembaden en buitenbepleistering.

Inmiddels kunnen we prat gaan op tal van mooie realisaties (zie foto's realisaties) en een tevreden cliënteel. Wij zouden het ten zeerste op prijs stellen mochten wij onze referentielijst kunnen aanvullen met projecten uitgevoerd in samenwerking met U. Bij ontvangst van plannen en bestek zal dit dossier met de nodige aandacht worden doorgenomen en zal een passende prijsopgave opgemaakt worden. Dit naar uw wens, enkel ruwbouw of ruwbouw aangevuld met de gevraagde afwerkingsloten.

“Bouwen, een droom van iedereen. De meeste doen het maar één keer, vandaar dat het vertrouwen in de aannemer groot moet zijn”.

Contact

CB-Construct NV / Stacubo NV
Industriepark 47A - Zone A
2220 Heist o/d Berg
Tel. +32 (0)15/22 92 10
Mobile: +32 (0)473 / 82 39 58
info@cb-construct.be
BTW : BE (0)873.876.067

Navigatie